Stijldansen Antwerpen

Bekijk ons dans aanbod

Home » Stijldansen Antwerpen

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Stijldansen is een verzamelnaam van Latin en Ballroom dansen en kan gedanst worden bij Dancepoint in Antwerpen. Door het volgen van een cursus binnen onze dansschool zorgen wij ervoor dat je in de toekomst niet meer op je stoel wilt blijven zitten. Met muziek die je dagelijks omringt, leer je op een vlotte manier en met persoonlijke begeleiding de meest populaire koppeldansen.

Leer verschillende vormen van stijldansen bij dansschool in Antwerpen

Tijdens de danslessen bij Dancepoint in Antwerpen leer je als koppel verschillende vormen van stijldansen, zoals, tango, salsa en swing. Het dansprogramma is zorgvuldig samengesteld door gekwalificeerde dansdocenten waarin je de basisbeginselen van de meest populaire dansen leert. Voor gevorderde dansparen bieden we een gevorderdencursus aan. Hier bouw je verder aan de dansen die je hebt geleerd en leer je ook nieuwe dansen.

Elke vrijdag een gratis dansavond

Wij organiseren iedere vrijdagavond een dansavond. Samen met jouw danspartner oefen je de passen op een leuke en ontspannende manier. Deze dansavond is gratis voor leden. Niet-leden betalen een klein bedrag. Wil je meer weten over stijldansen bij Dancepoint in Antwerpen? Of wil je de beschikbaarheid van de les controleren en je inschrijven? Als je belt naar 03/645.45.47 spreek je snel een van onze medewerkers. Je kan ook vrijblijvend het contactformulier invullen.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint