Koppeldansen

Bekijk ons dans aanbod

Home » Koppeldansen

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Voor koppeldansen in Antwerpen moet je zeker bij Dancepoint zijn. Onze studio in Merksem heeft een passie voor dans, en dat merk je meteen wanneer je je inschrijft voor bijvoorbeeld koppeldans. Tijdens deze cursus zorgen wij ervoor dat je voortaan niet meer op je stoel wilt blijven zitten. Met hedendaagse muziek leren wij je op een vlotte manier én met persoonlijke begeleiding de populairste koppeldansen. Klaar om je dansbenen boven te halen? Schrijf je dan meteen in voor onze danslessen voor koppels.

Leer tijdens danslessen voor koppels verschillende koppeldansen

Tijdens danslessen voor koppels bij Dancepoint in Antwerpen, leren jij en jouw danspartner verschillende koppeldansen. Denk hierbij aan jive, swing, salsa, bachata en tango. In de eerste drie graden leren wij je de basisbeginselen van de populairste dansen. Altijd met leuke combinaties en figuren. Onze ervaren en gekwalificeerde dansdocenten leren jullie stap per stap alle leuke koppeldansen van het moment. Heb je al danservaring en kom je als gevorderde danser van een andere dansschool? Dan mag je je meteen inschrijven in een gevorderde cursus.

Wedstrijdparen draaien mee in de wereldtop

Naast dat je bij onze dansschool in Antwerpen terechtkunt voor koppeldansen, leiden we ook wedstrijdparen op. Wedstrijdparen nemen doorgaans privélessen en ontvangen persoonlijke begeleiding van ervaren dansdocenten. De dansparen van Dancepoint draaien volop mee in de wereldtop.

Kom naar de gratis proefles en dansavond

Starten de danslessen voor koppels opnieuw? Kom dan rechtstreeks naar de eerste les en dans een gratis proefles mee om te ontdekken of het iets voor jou is. Als je single bent en geen vaste danspartner hebt, dan helpen wij je graag bij het vinden van een geschikte partner tijdens de eerste les. Bovendien is er iedere vrijdag een gratis dansavond waar jij en jouw danspartner jullie laatste nieuwe dansen kunnen oefenen en tonen.

Kom langs bij ons in Antwerpen en geniet van koppeldans

Kijk jij al uit naar de danslessen voor koppels? Schrijf je in voor de koppeldans bij Dancepoint in Merksem, in de provincie Antwerpen. Controleer de beschikbaarheid via 03/645.45.47 of vul het contactformulier in. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over koppeldansen.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint