Over ons

Samen goed voor meer dan 103 (inter)nationale titels onder één dak…

Wil je het eens uitproberen?

Home » Over ons

Welkom bij de familie Jottay ! De warme en huiselijke sfeer in de danslessen wordt verzorgd door volledig gediplomeerde instructors. En dat zijn niet de minste…

Het eerste wat je krijgt in Dancepoint is een leuke glimlach en een ‘goedendag’…  daarnaast krijg je de beste begeleiding en hulp in de danslessen die je je maar kan voorstellen.

Kinderdans, jeugdcursussen, hiphop en solo latin worden gegeven door Frank & Laura (bekend uit verschillende dansprogramma’s zoals DWTS).  Zij zijn de nieuwe generatie van instructors in Dancepoint.  Kwaliteit en kennis van de allerhoogste plank ! Frank & Laura hebben mee gedanst in de absolute wereldtop (finalist World Cup).

Guy & Martine zijn de zaakvoerders en originele oprichters van de zaak (in 1994). Zij geven koppeldans in de hogere graden en zorgen  voor jullie openingsdans (privéles). Ze zijn van alle dansmarkten thuis en beschikken over een oneindige kennis op gebied van koppeldans, hiphop, coaching, choreografie, jury, workshops in binnen- en buitenland.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid