Home » Dansavond

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Vrijdagavond is dansavond bij Dancepoint in Merksem. Staat dansen voor jou gelijk aan totale ontspanning? Dan hoef je thuis niet langer alle meubels opzij te schuiven om te dansen. Hiervoor ben je meer dan welkom bij ons! Onze dansavonden staan garant voor een gezellige avond uit in een unieke sfeer met muziek in verschillende stijlen.

Dansavond voor zowel leden als niet-leden

De grote dansvloer in onze studio biedt tijdens dansavond genoeg ruimte voor iedereen die wil stijldansen of gewoon eens de beentjes wilt losgooien. Naast dat je bij ons vaak je vrienden ontmoet en veel nieuwe vrienden leert kennen, kan je iedere week zowel je les inoefenen als gewoon langskomen om gezellig iets te drinken. Een dansavond bij Dancepoint in Merksem is bovendien helemaal gratis voor leden. Wil je graag eens langskomen en de sfeer opsnuiven? Dan betaal je als niet-lid € 4 inkom of neem je een jaarabonnement van € 99. De dansavond op vrijdag is echter niet het enige evenement dat plaatsvindt bij ons. Er worden regelmatig speciale evenementen georganiseerd. Denk aan een themaparty, maar ook aan fantastische demonstraties en shows. Ben je benieuwd? Neem een kijkje naar het prikbord op de website.

Kom langs en dans

Wij heten je iedere vrijdag van harte welkom op de dansvloer voor een onvergetelijke dansavond. Kom heerlijk salsadansen of swing het weekend in met een andere dansstijl. De dansavond start om 20u30 en eindigt om 23u00. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan gerust naar 03/645.45.47 of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint