Cursussen & activiteiten

Wil je het eens uitproberen?

Koppeldansen of Algemene Graad

Voor koppeldansen in Antwerpen moet je zeker in Dancepoint zijn. In deze cursus zorgen wij ervoor dat je voortaan niet meer op je stoel moet blijven zitten… Met muziek die je dagelijks omringt, leren wij je op een vlotte manier en met persoonlijke begeleiding de meest populaire koppeldansen. Kom rechtstreeks naar de 1ste les en dans een GRATIS proefles mee… (wanneer onze cursus opnieuw start) Ben je single en heb je geen vaste danspartner, dan helpen we je graag persoonlijk verder tijdens de 1ste les van het seizoen.

Heb je al danservaring en kom je als gevorderde danser van een andere dansschool? Dan mag je uiteraard meteen inschrijven in een gevorderde cursus indien je dit wenst.

Ballroom kids

Vanaf nu kunnen ook de allerjongste talentjes in Dancepoint terecht voor Jive, mambo, cha cha cha, samba en andere Latijns-Amerikaanse dansen. Hiervoor heb je in principe geen danspartner nodig, want we leren de pasjes en technieken individueel aan. Nadien wordt er de hele tijd van danspartner gewisseld met behulp van een doorschuifsysteem. Kei cool, kei praktisch en kei leuk…

Deze lessen kun je volgen vanaf 7 jaar.

Hip Hop

Alle urban dansstijlen komen aan bod…  Je leert bij ons verschillende stijlen (lyrical, fast, newstyle, locking, popping, crump…) Interessante tip! Onze groepen zijn opgedeeld voor beginners en gevorderden  ook en volgens leeftijd.  Dus aparte groepen voor kinderen, jeugd en volwassenen.

Regelmatig Rn’B Nights (hiphop avond) voor jeugd en volwassenen ! Doorgroeimogelijkheden naar de demoteams…

Speciaal jeugdtarief voor alle hiphoplessen : € 99,- voor 14 lesweken (28 lesmogelijkheden)

Zumba

Zumba is al een tijdje geen modetrend meer, maar ondertussen is het een gevestigde waarde tussen alle workouts! Onze lessen zijn volop fun en vooral… efficiënt! Het is leuk en het werkt…

Met enkele gemakkelijke combinaties uit salsa, merengue, samba, reggaeton enz. dans je 1 uur non-stop en krijg je gegarandeerd resultaat. Ideaal voor vetverbranding, conditie opbouw, lichaamscultuur en … fun !!!

Je kan op IEDER moment starten met  zumba.

Betaal 1 aparte beurt of neem ineens een 14-beurtenkaart (= goedkoper). Wanneer je naar de les komt, wordt je kaart afgetekend. Geen extra lidgeld, instap of verzekering.

Speciale actie : Maandag komen = Donderdag GRATIS meedoen !!!

Solo latin

No partner… No problem!!

Sinds kort hebben we in Dancepoint een nieuwe Latincursus voor mensen zonder danspartner en die niet kunnen stilzitten op leuke Latinmuziek… Je leert cha cha cha, salsa, reggaeton, samba bachata, jive enz. in een individuele choreografie (solo).  Net zoals iedere andere cursus, kan je twee keer per week de les volgen als je wil. En bovendien heb je gratis toegang tot de dansavonden. Allemaal voor de prijs van 1 cursus…

Openingsdans

Plannen jullie een openingsdans? Of wil jij ook meedansen tijdens een feestje? Wil je misschien je partner verrassen met een leuke dans? In Dancepoint zorgen wij ervoor dat je met een privé-les in de kortste tijd uit de voeten kan! Maak een telefonische afspraak en bepaal zelf welke dans(en) jullie wensen te leren.

Om verschillende dansen aan te leren bevelen wij nochtans aan om de algemene cursus te volgen. De lessen in groepsverband zorgen voor veel sfeer en het tempo ligt veel lager.

Kinderdans

Pre-Dance (4 > 6 jaar)

Er worden tijdens deze les op een speelse manier verschillende leuke dansjes  aangeleerd, zonder aanwezigheid van de ouders. Minimum leeftijd is 4 jaar, want we leren de kindjes echte dansjes.  Het is geen bezigheidstherapie…  Voor de kindjes die niet kunnen stilzitten, al zingend en dansend door het leven willen gaan, is dit uurtje dé ideale uitlaatklep.

De jongste spruiten tonen al hetgeen ze geleerd hebben graag aan hun ouders tijdens verschillende familiefeestjes ( bijv. Sinterklaas, Carnaval, enz… Zie activiteiten)

Kids Dance (7 > 11 jaar)

Disney Channel en leuke dansclips zijn een enorme drive om kinderen aan te zetten tot dansen.

In onze lessen leren ze telkens vlotte danschoreo’s, die er vaak voor zorgen dat de kinderen openbloeien op deze jonge leeftijd. En dit telkens op leuke muziek die ze graag horen en hun dagelijks omringt.  De kids leren ‘Steetdance’. Dit is de noemer van  een heel aantal dansstijlen die de basis  vormen  voor daarna vlot te kunnen volgen in de hiphop-lessen.

Dansavonden

Je hoeft thuis niet alle meubels opzij te schuiven om je dansles in te oefenen.   Dat kan je bij ons elke dansavond.

Vermits je in Dancepoint ook vaak je vrienden ontmoet en veel nieuwe vrienden leert kennen, kan je iedere week zowel je les inoefenen en tegelijkertijd ook gewoon langs komen om een frisse pint drinken met je vrienden … Dansavonden zijn GRATIS voor de leden. Onze dansavond start om 20u30-23u00.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid