Cursussen & activiteiten

Wil je het eens uitproberen?

Home » Cursussen & activiteiten

Koppeldansen

Voor koppeldansen in Antwerpen moet je zeker in Dancepoint zijn. In deze cursus zorgen wij ervoor dat je voortaan niet meer op je stoel moet blijven zitten… Aparte groepen voor beginners en gevorderden (4 graden). Met leuke muziek die je dagelijks omringt, leren wij je op een vlotte manier en met persoonlijke begeleiding de meest populaire koppeldansen. Kom rechtstreeks naar de 1ste les van het seizoen en dans GRATIS de proefles mee… (starten kan in september en januari) Ben je single en heb je geen vaste danspartner, dan helpen we je graag persoonlijk verder bij de opstart van de eerste les (koppeldans Graad 1).

Heb je al danservaring of kom je als gevorderde danser van een andere dansschool? Dan mag je uiteraard meteen inschrijven in een gevorderde cursus indien je dit wenst. Iedereen is welkom !

Modern

In Dancepoint kan je ook terecht voor MODERN…
De lessen duren telkens anderhalf uur.
De feedback van de leerlingen liegt er niet om … “zeer professioneel” is hetgeen telkens wordt gezegd!
Na een goede opwarming / stretching laat Yana (instructor – foto) je een stukje choreo ontdekken.
Voor velen een uitdaging, voor anderen een pure passie !

Hip Hop

. Alle urban dansstijlen komen aan bod…  Je leert verschillende stijlen #lyrical #fast #locking #popping #commercial #wacking #clipdance #dancehall #afro #house enz.
. Onze groepen zijn opgedeeld voor beginners en gevorderden  en ook volgens leeftijd.
Dus aparte groepen voor kids (7-9 jaar), junior (10-13 jaar), youth (14-17 jaar) en adult (vanaf 18).
. NIEUW (vanaf 16/9/’24) : OPEN LEVEL op maandagavond 19u30 en donderdagavond 19u00 (Youth en Adults).
Deze twee lessen zijn een OPEN level en toegankelijk voor zowel beginners als gevorderde dansers. 
Dansers uit level 2 mogen GRATIS deelnemen aan de open level lessen op maandag- en donderdagavond (youth + adults).

Kom naar onze speciale Bash ! Dit is een hiphop avond voor al onze hiphopdansers (jeugd en volwassenen). Het perfect moment voor de ouders om te kijken wat er is aangeleerd in onze lessen.
Doorgroeimogelijkheden naar ons demoteam.
Iedereen mag TWEE KEER per week de les volgen = Dubbel zoveel dansplezier voor 1 x lidgeld
(14 lesweken = 28 lesmogelijkheden !!!!!)

Zumba

Zumba is al een tijdje geen modetrend meer, maar is een gevestigde waarde tussen alle workouts. Onze lessen zijn steeds volop fun en vooral… efficiënt.  Het is leuk en het werkt… Met enkele gemakkelijke combinaties uit salsa, merengue, samba, reggaeton enz. dans je 1 uur non-stop en krijg je gegarandeerd resultaat. Ideaal voor #vetverbranding #fatburning #conditie #cardio #lichaamscultuur #toning en … #fun !!! Je kan op IEDER moment starten met zumba.

Betaal per aparte beurt of neem ineens een 14-beurtenkaart (= goedkoper en 1 jaar geldig). Telkens wanneer je naar de les komt, wordt je kaart afgetekend. Geen extra lidgeld, instap of verzekering. Volle kaart = 1 gratis zumbales !

Speciale actie (tot 6/6/’24) : Maandag Zumba volgen = Donderdag gratis Zumba.
Speciale actie (vanaf 16/9) : Volle kaart = 1 GRATIS zumbales !

Solo latin

No partner… No problem

Solo Latin is  helemaal “hot” in Dancepoint. Een dansles met Latindansen voor individuele dansliefhebbers. Je leert cha cha cha, salsa, reggaeton, samba, bachata, jive, paso doble enz. in een individuele choreografie (solo).  Net zoals iedere andere cursus, kan je twee keer per week de les volgen als je wil. En bovendien heb je gratis toegang tot de dansavonden. Drie maal per week dansen, allemaal voor de prijs van 1 cursus… Bovendien is er ook een Level 2. Iedereen mag meedansen in de Open Level, en in Level 2 gaan we een beetje naar next level… maar altijd met de nodige ontspanning en fun !

Openingsdans – Privéles

Plannen jullie een openingsdans? Voor een trouw, een jubileum of een leuk feest? Wil je misschien je partner verrassen met een leuke dans-act? Wij zorgen ervoor dat je via een aantal privé-lessen binnen de kortste tijd bent gesteld! Maak even telefonisch of via mail een afspraak en geniet van jouw speciaal moment op het feest. Eenvoudig, romantisch, sprankelend, jij beslist zelf en helemaal naar persoonlijke wens. Wij mixen ook graag jullie muziek indien gewenst…

Om verschillende dansen aan te leren bevelen wij nochtans aan om de groepslessen van “koppeldans” te volgen. De lessen in groepsverband zorgen voor veel sfeer en het aanleertempo ligt lager.

Kinderdans

Pre-Dance (5-6 jaar)
Er worden tijdens deze les op een speelse manier verschillende leuke dansjes aangeleerd, zonder aanwezigheid van de ouders (anders gaat teveel aandacht verloren). Minimum leeftijd is 5 jaar, want we leren de kindjes echte dansjes.  Het is geen bezigheidstherapie of speeltijd…  Voor de kindjes die niet kunnen stilzitten, al zingend en dansend door het leven willen gaan, is dit uurtje dé ideale uitlaatklep. Regelmatig leuke feestjes om te tonen wat ze allemaal hebben geleerd ( vb. Sinterklaas, Carnaval, enz… Zie activiteiten)

Kids Hiphop (7-9 jaar)
In onze lessen leren ze telkens vlotte danschoreo’s, die er vaak voor zorgen dat de kinderen openbloeien op deze jonge leeftijd. Dit doen we graag met leuke muziek die ze graag horen en hun dagelijks omringt.  De kinderen leren hiphop (verschillende stijlen) en krijgen een goede algemene basiskennis.  

Twee keer per week de les volgen = DUBBEL zoveel dansplezier voor 1 x lidgeld…

Dansavonden

Je moet thuis niet alle meubels opzij te schuiven om je dansles in te oefenen. Dat kan je bij ons iedere vrijdag op de dansavond

Ontmoet je vrienden, kom langs om je les in te oefenen of geniet gewoon van een lekker pintje (#jupiler)… Onze sfeervolle dansavonden zijn helemaal GRATIS en uitsluitend voor de leden toegankelijk (elke vrijdag 20u30-23u00…)

Ontdek dans bij ons in Antwerpen

Heb jij een passie voor dans en wil je graag inschrijven in onze dansschool ? Wil je info over de prijzen of heb je vragen?
Bel nu naar 0473-282965 of mail naar info@dancepoint.be voor meer info of een proefles. Neem gerust contact met ons op!

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be
IBAN BE12 4141 2285 6192 KREDBEBB
Btw Be0452.462.636

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig
Dancepoint