Cursussen & activiteiten

Wil je het eens uitproberen?

Home » Cursussen & activiteiten

Koppeldansen

Voor koppeldansen in Antwerpen moet je zeker in Dancepoint zijn. In deze cursus zorgen wij ervoor dat je voortaan niet meer op je stoel moet blijven zitten… Aparte groepen voor beginners en gevorderden (4 graden). Met leuke muziek die je dagelijks omringt, leren wij je op een vlotte manier en met persoonlijke begeleiding de meest populaire koppeldansen. Kom rechtstreeks naar de 1ste les van het seizoen en dans GRATIS de proefles mee… (starten kan in september en januari) Ben je single en heb je geen vaste danspartner, dan helpen we je graag persoonlijk verder bij de opstart van de eerste les (koppeldans Graad 1).

Heb je al danservaring of kom je als gevorderde danser van een andere dansschool? Dan mag je uiteraard meteen inschrijven in een gevorderde cursus indien je dit wenst. Iedereen is welkom !

Modern

Nieuw in Dancepoint ! Vanaf OKTOBER kan je bij ons ook terecht voor MODERN…
De lessen duren telkens anderhalf uur.
Woensdag en zaterdag kan je voortaan terecht voor een superleuke les.
De feedback van de leerlingen liegt er niet om … “zeer professioneel” is hetgeen telkens wordt gezegd!
Na een goede opwarming / stretching laat Yana (instructor – foto) je een stukje choreo ontdekken.
Voor velen een uitdaging, voor anderen een pure passie !

Hip Hop

Alle urban dansstijlen komen aan bod…  Je leert bij ons verschillende stijlen #lyrical #fast #locking #popping #commercial #wacking #clipdance #dancehall #afro #house enz. Interessante tip: Onze groepen zijn opgedeeld voor beginners en gevorderden  en ook volgens leeftijd. Dus aparte groepen voor kids (7-9 jaar), junior (10-13 jaar), youth (14-17 jaar) en adult (vanaf 18).

Wij organiseren ook regelmatig een Bash (hiphop avond) voor jeugd en volwassenen! Perfect moment voor de ouders om te kijken wat er is aangeleerd in de lessen. Doorgroeimogelijkheden naar ons demoteam.
Je mag twee keer/week de les volgen = Dubbel zoveel dansplezier voor je lidgeld (14 lesweken = 28 lesmogelijkheden !!!!!)

Zumba

Zumba is al een tijdje geen modetrend meer, maar is een gevestigde waarde tussen alle workouts. Onze lessen zijn steeds volop fun en vooral… efficiënt! Het is leuk en het werkt… Met enkele gemakkelijke combinaties uit salsa, merengue, samba, reggaeton enz. dans je 1 uur non-stop en krijg je gegarandeerd resultaat. Ideaal voor vetverbranding #fatburning, conditie #cardio, lichaamscultuur #toning en … #fun !!! Je kan op IEDER moment starten met zumba.

Betaal 1 aparte beurt of neem ineens een 14-beurtenkaart (= goedkoper en 1 jaar geldig). Wanneer je naar de les komt, wordt je kaart afgetekend. Geen extra lidgeld, instap of verzekering.

Speciale SEPTEMBER-actie > koop je kaart (14 beurten) voor 30 september en geniet van € 20,- KORTING !
Opgelet : zumba op donderdag is pas vanaf november (wegens omstandigheden)
Vanaf november : Maandag Zumba volgen (Nicky) = Donderdag nog eens gratis Zumba (Martine).
1 x Betalen = 2 x Workout

Solo latin

No partner… No problem

Solo Latin is  helemaal “hot” in Dancepoint. Een dansles met Latindansen voor individuele dansliefhebbers. Je leert cha cha cha, salsa, reggaeton, samba, bachata, jive, paso doble enz. in een individuele choreografie (solo).  Net zoals iedere andere cursus, kan je twee keer per week de les volgen als je wil. En bovendien heb je gratis toegang tot de dansavonden. Drie maal per week dansen, allemaal voor de prijs van 1 cursus… Nieuw ! Vanaf nu is er ook een Level 2. Iedereen mag meedansen in de Open Level, en in Level 2 gaan we een beetje naar next level…

Openingsdans – Privéles

Plannen jullie een openingsdans? Voor een trouw, een jubileum of een leuk feest? Wil je misschien je partner verrassen met een leuke dans-act? Wij zorgen ervoor dat je via een aantal privé-lessen binnen de kortste tijd bent gesteld! Maak even telefonisch of via mail een afspraak en geniet van jouw speciaal moment op het feest. Eenvoudig, romantisch, sprankelend, jij beslist zelf en helemaal naar persoonlijke wens. Wij mixen ook graag jullie muziek indien gewenst…

Om verschillende dansen aan te leren bevelen wij nochtans aan om de groepslessen van “koppeldans” te volgen. De lessen in groepsverband zorgen voor veel sfeer en het aanleertempo ligt lager.

Kinderdans

Pre-Dance (5-6 jaar)
Er worden tijdens deze les op een speelse manier verschillende leuke dansjes aangeleerd, zonder aanwezigheid van de ouders (anders gaat teveel aandacht verloren). Minimum leeftijd is 5 jaar, want we leren de kindjes echte dansjes.  Het is geen bezigheidstherapie of speeltijd…  Voor de kindjes die niet kunnen stilzitten, al zingend en dansend door het leven willen gaan, is dit uurtje dé ideale uitlaatklep. Regelmatig leuke feestjes om te tonen wat ze allemaal hebben geleerd ( vb. Sinterklaas, Carnaval, enz… Zie activiteiten)

Kids Hiphop (7-9 jaar)
In onze lessen leren ze telkens vlotte danschoreo’s, die er vaak voor zorgen dat de kinderen openbloeien op deze jonge leeftijd. Dit doen we graag met leuke muziek die ze graag horen en hun dagelijks omringt.  De kinderen leren hiphop (verschillende stijlen) en krijgen een goede algemene basiskennis.  

Twee keer per week de les volgen = DUBBEL zoveel dansplezier voor 1 x lidgeld…

Dansavonden

Je moet thuis niet alle meubels opzij te schuiven om je dansles in te oefenen. Dat kan je bij ons iedere vrijdag op de dansavond

Ontmoet je vrienden, kom langs om je les in te oefenen of geniet gewoon van een lekker pintje (#jupiler)… Onze sfeervolle dansavonden zijn helemaal GRATIS en uitsluitend voor de leden toegankelijk (elke vrijdag 20u30-23u00…)

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint