Originele openingsdans voor jouw bruiloft

Bekijk ons dans aanbod

Home » Originele openingsdans bruiloft

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Een originele openingsdans is onmisbaar op een bruiloft. Treed jij binnenkort in het huwelijksbootje maar zijn jij en je partner geen danstalenten? Geen nood! Dancepoint uit Merksem helpt jullie graag verder en begeleidt jullie naar een romantische en sprankelende openingsdans! Genieten is al wat jullie moeten doen op de mooiste dag van jullie leven. Stressen om de openingsdans is dankzij onze hulp verleden tijd.

Verras jullie gasten met een originele openingsdans tijdens jullie bruiloft

Als jullie een openingsdans plannen, is het vaak aangeraden om enkele danslessen voor jullie huwelijk te volgen. Ons dansdocenten helpen jullie graag verder als jullie dromen van een originele openingsdans, die de kers op de taart is tijdens jullie bruiloft. Uiteraard houden wij rekening met jullie wensen en zorgen wij ervoor dat de openingsdans volledig aangepast is aan het bruidspaar. Ben je benieuwd naar welke cursussen en activiteiten je verder nog kunt volgen bij ons? Vraag ons dan gerust om meer informatie.

Steel de show op je eigen bruiloft

Wil je graag een afspraak maken bij ons in Merksem, zodat jullie op de bruiloft kunnen uitpakken met een originele openingsdans? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar 03/645.45.47 of door het contactformulier in te vullen. Wij plannen dan graag enkele lessen in en luisteren naar jullie wensen en verlangens.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint