Danslessen voor jouw huwelijk

Bekijk ons dans aanbod

Home » Danslessen huwelijk

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Wil je samen met je partner danslessen volgen, zodat je tijdens jullie huwelijk een feilloze eerste dans kunt uitvoeren? Dan schakel je het best de hulp in van een specialist met kennis van zaken. Onzer dansinstructeurs hebben jarenlange ervaring en helpen je graag om een huwelijksdans op punt te stellen. Als je bij ons in Merksem aanklopt voor een privé dansles, kun je erop rekenen dat je tijdens de bruiloft zult stralen op de dansvloer!

Danslessen volgen in aanloop van jouw huwelijk

Tijdens het avondfeest wil je natuurlijk uitpakken met een originele openingsdans. Zijn jullie echter geen danstalenten? Dan doe je er goed aan om in aanloop van jullie huwelijk enkele danslessen te volgen. Hiervoor kun je terecht bij Dancepoint. Wij bieden privé dansles aan, zodat het bruidspaar op de bruiloft het dansfeest kan openen met een prachtige en romantische eerste dans. Uiteraard reken je op professionele ondersteuning en houden wij rekening met jullie wensen. Natuurlijk zijn niet alleen volwassenen welkom bij ons. Ook kun je jouw kinderen inschrijven voor kinderdans, zodat ook zij het beste van zichzelf kunnen geven op de leukste muziek.

Volg privé dansles en verras iedereen op jouw bruiloft

Wil je naar aanloop van jouw huwelijk graag danslessen volgen met je partner? Neem dan gerust contact op met de dansexperts van Dancepoint uit Merksem. Wij vertellen je graag meer over de inhoud van een privé dansles en zorgen ervoor dat jullie de show zullen stelen tijdens jullie bruiloft. Heb je specifieke vragen of wil je liever meteen een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 03/645.45.47 of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint