Een openingsdans op jullie bruiloft

Bekijk ons dans aanbod

Home » Openingsdans bruiloft

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

De openingsdans is het moment waar iedereen naar uitkijkt tijdens een bruiloft. Iedereen verzamelt rond de dansvloer, waar de bruid en bruidegom het avondfeest van hun huwelijk op gang trappen met een romantische openingsdans. Treed jij binnenkort in het huwelijksbootje maar ben je geen danstalent? Dan zit je goed bij Dancepoint in Merksem, waar je tijdens een dansles een originele openingsdans kunt leren voor jouw bruiloft. Zo ben je er zeker van dat de eerste dans als man en vrouw vlekkeloos verloopt. Uiteraard geniet je te allen tijde van persoonlijke begeleiding van een dansspecialist met jarenlange ervaring. Wil je tijdens jouw trouw uitpakken met een spetterende openingsdans? Lees dan snel verder en ontdek waarmee wij jou van dienst kunnen zijn!

Tijdens een dansles een openingsdans leren voor jouw bruiloft

Een huwelijk is niet compleet zonder een openingsdans. Zijn jullie geen danstalenten of heb je geen gevoel voor ritme, maar wil je de gasten op jouw bruiloft verrassen met een leuke openingsdans? Dan zit je goed bij ons! Tijdens een dansles leren wij jullie hoe je een romantische openingsdans uitvoert op jullie bruiloft. Uiteraard wordt het een openingsdans die volledig aangepast is aan jullie wensen en favoriete muziek én die helemaal past binnen de sfeer en het thema van jullie trouw. Na een aantal privélessen vliegen jullie samen over de dansvloer alsof jullie nooit iets anders gedaan hebben. Wedden dat de openingsdans de knaller van jullie huwelijk wordt en dat de gasten staan popelen om ook de dansvloer te betreden? Vraag onze gerust meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, wij helpen je graag verder! Na enkele lessen bij onze dansschool stappen jij en je kersverse man of vrouw vol zelfvertrouwen de dansvloer op voor een spectaculaire eerste dans.

Zorg ervoor dat de openingsdans het hoogtepunt van jullie trouw wordt

De openingsdans tijdens je huwelijk is een moment dat je nooit meer vergeet. Wil je foutloos over de dansvloer bewegen? Maak dan een afspraak voor een dansles, waar je in enkele keren de pasjes voor de openingsdans van jouw bruiloft gaat leren. Je bereikt ons door telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer 03/645.45.47 of door het contactformulier in te vullen. Geef ons dan meteen jouw wensen en verlangens door, dan zorgen wij voor een uniek choreografie. Wist je dat je tevens bij ons terechtkunt voor een hip hop demo? Vraag hier gerust meer informatie over bij interesse.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint