Demo hip hop

Bekijk ons dans aanbod

Home » Demo hip hop

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Als je mee wilt doen aan een demo en op (semi-)professioneel niveau wilt dansen, dan kom je naar de hip hop danslessen van Dancepoint. Sinds programma’s als ‘The Ultimate Dancebattle’ en ‘So You Think You Can Dance’ wint deze dansstijl aan populariteit en wordt het door jong en oud omarmd. Bij Dancepoint leer je alles over de verschillende hip hop dansstijlen en heb je de kans om door te groeien naar de demoteams.

Laten zien wat je in huis hebt? Word toegevoegd in het team demo hip hop team!

Dancepoint biedt hip hop danslessen voor jong en oud, voor beginners en voor gevorderden. We werken aan alle urban dansstijlen. Wil jij jezelf écht laten zien? Of zie jij dat jouw zoon of dochter talent heeft? Dan kan je worden toegevoegd aan de hip hop demoteams van Dancepoint. Deze groepen geven dansers de kans om onder begeleiding te dansen op (semi-)professioneel niveau.

Regel je inschrijving en start zo snel mogelijk

Kijk jij al uit naar de hip hop danslessen bij Dancepoint waar je wordt opgeleid tot een goede danser(es)? Maak je inschrijving zo snel mogelijk in orde, dan kan je ook zo snel mogelijk starten. Neem contact met ons op via 03/645.45.47 om de beschikbaarheid te controleren. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar als je vragen hebt of meer informatie wilt over de demoteams, als ook ons online contactformulier.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint