Danslessen voor volwassenen

Bekijk ons dans aanbod

Home » Danslessen volwassenen

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Zoek je danslessen voor volwassenen? Wil je meer bewegen? Wil je samen met een danspartner stijldansen? Of schuilt er een echt competitiebeest in jou en wil je wedstrijddansen? Dan zit je goed bij onze dansschool in Antwerpen, waar we leuke danslessen voor volwassenen aanbieden. Met een uiteenlopend programma aan danslessen, kun je altijd bij Dancepoint in Merksem terecht. We bieden danslessen aan voor alle niveaus en voor alle leeftijden. Twijfel je nog? Kom dan een proefles volgen!

Danslessen voor zowel beginnende en gevorderde volwassenen

In onze dansschool in Antwerpen halen ook volwassenen hun hartje op. Dansen is meer dan alleen leuk. Het is ook goed voor je lichaam. Je verbrandt calorieën en verbetert je conditie. Met intensieve danslessen zie je na enkele weken al resultaat. Bij Dancepoint kunnen volwassenen én jeugd verschillende danslessen op beginnersniveau of gevorderd niveau volgen, zoals:

Iedere vrijdagavond = een dansavond

Naast dat volwassenen danslessen volgen bij dansschool Dancepoint, kun je bij ons in Antwerpen ook terecht voor een dansavond, die iedere vrijdag plaatsvindt. Oefen wekelijks je passen en beleef een leuke avond met vrienden. De dansavonden zijn gratis voor leden en niet-leden betalen een klein bedrag.

Kom samen met andere volwassenen naar onze dansschool in Antwerpen

Weet jij al welke dansles je wilt volgen? Dan schrijf je je eenvoudig in door te bellen naar 03/645.45.47 of door het contactformulier in te vullen. Heb je op voorhand vragen over de danslessen voor volwassenen die wij aanbieden in onze dansschool in Merksem, in de provincie Antwerpen? Of wil je meer informatie over onze gekwalificeerde dansdocenten? Dan helpen wij je graag verder!

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint