Zumba lessen

Bekijk ons dans aanbod

Home » Zumba lessen

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Zumba lessen zijn een combinatie van fitness- en dansbewegingen op Latin muziek. Bij Dancepoint in Antwerpen dans je alle stijlen op een leuke en verfrissende manier. Je traint je hele lichaam, waardoor je veel calorieën verbrandt en ook nog eens je conditie verbetert. Zien wij jou binnenkort bij een van de Zumba lessen in Dancepoint?

4 voordelen van Zumba lessen bij Dancepoint in Antwerpen

Bij Zumba worden veel verschillende dansstijlen gebruikt. Dit zorgt voor een gevarieerde en leuke les. En er zijn nog meer voordelen. De Zumba lessen bij Dancepoint in Antwerpen zijn voor iedereen toegankelijk en dankzij de intensieve begeleiding is het gemakkelijk te volgen. Daarnaast is het goed voor je uithoudingsvermogen, omdat je 1 uur non-stop danst op opzwepende Latin beats. Tot slot zorgen de oefeningen ervoor dat je lichaam hormonen produceert die stress verminderen. Stress? Dankzij de zumba les ben je dit al snel vergeten.

Geniet DRIE keer dansen voor de prijs van een

Voor één beurt op je kaart mag je drie keer per week je workout komen volgen (Zumba en Pilates). Als je maandag Zumba volgt, dan mag je woensdag en donderdag dus gratis mee doen. Zo kan je voor je lidgeld maar liefst drie keer zoveel naar de les komen.

Geniet van een optimale dans workout

Zumba lessen bij Dancepoint in Antwerpen, dat is jouw perfecte workout. Waarom? De Latin muziek wordt gecombineerd met aerobics en is geschikt voor iedere leeftijd. Tijdens één Zumba les kan je gemakkelijk 800 calorieën verbranden. Een Zumba les staat garant voor heel veel plezier en een goede portie sport. Na enkele weken zie je je conditie er al op voor uit gaan.

Start jij binnenkort met Zumba?

Wil jij starten met Zumba? Kies dan voor een 14-beurtenkaart of betaal per les. Je kan op ieder moment van het jaar beginnen bij Dancepoint. Bij vragen of voor meer informatie over Zumba of een van onze andere danslessen neem je contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 03/645.45.47.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint