Dansles in Antwerpen

Bekijk ons dans aanbod

Home » Dansles Antwerpen

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Wil je dansles volgen in Antwerpen? Bij ons kan iedereen terecht met een passie voor dans. Als je wilt leren dansen op de leukste muziek, dan ben je bij Dancepoint in Merksem, in de provincie Antwerpen, aan het juiste adres. Wij bieden in Antwerpen een breed aanbod aan danslessen aan voor jong en oud. Het maakt niet uit welke dansstijl je onder de knie wilt krijgen; wij helpen je graag verder als je wilt leren dansen.

Dansles volgen bij ons in Antwerpen

Wil je leren dansen? Dan is het aangeraden om je aan te sluiten bij een gespecialiseerde dansschool. Alleen zo leer je de juiste technieken kennen. Bij onze professionele studio in Antwerpen kun je verschillende danslessen volgen. Zowel jong als oud is bij ons van harte welkom voor het volgen van dansles in Antwerpen. Je kan hier onder andere terecht voor Latin danslessen, lessen voor kinderen, stijldansen en nog veel meer. Swing jij graag al dansend het weekend in? Onze leden bieden wij iedere vrijdagavond een gratis dansavond aan. Zo hoef je thuis in regio Antwerpen niet alle meubels opzij te schuiven om te oefenen voor je danslessen. Kun je niet wachten om te starten met dansen? Vraag ons dan gerust om meer informatie over een dansles bij ons in Antwerpen.

Schrijf jezelf meteen in als je wilt leren dansen

Wil jij of je kind leren dansen? Wacht dan niet langer en meld je aan voor danslessen bij Dancepoint in Merksem, in de provincie Antwerpen? Tijdens de lessen kun je helemaal ontspannen op de beats van jouw favoriete muziek. Heb je specifieke vragen of krijg je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Bel dan naar 03/645.45.47 of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder! Mogen wij jou of jouw kinderen binnenkort verwelkomen in Antwerpen voor jouw eerste dansles?

Schrijf jezelf of jouw kind(eren) in voor dansles

Wil jij jezelf of je kind(eren) aanmelden voor danslessen bij Dancepoint in de buurt van Antwerpen? Controleer dan eerst de beschikbaarheid. Hiervoor bel je naar 03/645.45.47. Voor meer informatie over een specifieke dansles of bij vragen over het inschrijven, bel je ook naar dit telefoonnummer of kan je het contactformulier invullen.

 

Ook interessant:

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint