Dansles Antwerpen

Bekijk ons dans aanbod

Home » Dansles Antwerpen

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Voor het volgen van dansles in Antwerpen ben je bij Dancepoint aan het juiste adres. Binnen onze dansschool bieden wij een breed programma aan danslessen voor jong en oud. Of jij en jouw partner koppeldanslessen willen volgen, jouw dochter op zumbales wilt of dat jouw zoon wilt dansen op hiphop: je vindt het bij Dancepoint in Merksem.

Jong en oud volgt dansles bij Dancepoint in Antwerpen

In en rondom Antwerpen zijn diverse dansscholen te vinden waar je danslessen kan volgen. Daarom kan het lastig zijn om een keuze te maken. Kies je voor Dancepoint? Dan maak je altijd een juiste keuze. Zowel jong als oud is bij ons van harte welkom voor het volgen van dansles. Je kan hier onder andere terecht voor Latin danslessen, hiphop lessen, Zumba, koppeldansen en voor de allerkleinsten onder ons bieden we kinderdanslessen.

Je hoeft de meubels niet opzij te schuiven

Voor onze leden biedt Dancepoint iedere vrijdagavond een gratis dansavond aan. Zo hoef je thuis in Antwerpen niet alle meubels opzij te schuiven om te oefenen voor je danslessen. Ben je geen lid en wil je een keer de sfeer opsnuiven? Dan betaal je een klein bedrag. Naast de gratis dansavond worden er regelmatig special events, zoals themafeesten, shows en karaokeavonden georganiseerd.

Schrijf jezelf of jouw kind(eren) in voor dansles

Wil jij jezelf of je kind(eren) aanmelden voor danslessen bij Dancepoint in de buurt van Antwerpen? Controleer dan eerst de beschikbaarheid. Hiervoor bel je naar 03/645.45.47. Voor meer informatie over een specifieke dansles of bij vragen over het inschrijven, bel je ook naar dit telefoonnummer of kan je het contactformulier invullen.

 

Ook interessant:

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid