Cursus salsadansen

Bekijk ons dans aanbod

Home » Cursus salsadansen

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Als je graag wilt deelnemen aan een cursus salsadansen, dan doe je er goed aan om een bezoek te brengen aan onze studio in Merksem. Bij ons dans je in een huiselijke en warme sfeer en geniet je van begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Tevens geniet je van kwaliteit en kennis van de bovenste plank. Wil je graag de salsa leren dansen? Lees dan zeker verder en ontdek er alles over.

Deelnemen aan een interessante cursus salsadansen

Als je graag salsa wilt leren dansen, dan zit je goed bij ons. Samen met andere geïnteresseerden kun je twee keer per week deelnemen aan onze cursus salsadansen. Zo krijg je al snel de verschillende technieken en danspassen onder de knie en kun je de show stelen op de dansvloer. Neem je deel aan onze cursus salsadansen? Dan heb je bovendien toegang tot onze gratis dansavond op vrijdag. Tevens klop je bij onze dansschool aan als je bijvoorbeeld een openingsdans voor je bruiloft wilt aanleren. Het maakt niet uit of je nu de salsa wilt leren dansen of je een andere dansstijl onder de knie wilt krijgen; bij ons is iedereen welkom!

Contacteer ons als je salsa wilt leren dansen

Spreek een cursus salsadansen je wel aan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de dansspecialisten van Dancepoint uit Merksem. Heb je vragen of krijg je graag meer informatie over de lessen? Je bereikt ons telefonisch via 03/645.45.47 of door het contactformulier in te vullen. Persoonlijk langskomen kan ook, dan vertellen wij je graag alles wat je moet weten als je de salsa wilt leren dansen.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint