Home » Dansstudio

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Dancepoint is een professionele dansstudio in Merksem waar jong en oud welkom is voor het aanleren van verschillende dansstijlen. Wij delen onze passie voor dans graag met jou en bieden verschillende danslessen aan voor jong en oud. Lees snel verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Iedereen is welkom in onze dansstudio

In onze dansstudio is iedereen welkom die graag danst. Het maakt niet of je je kroost wilt inschrijven voor kinderdans of je bijvoorbeeld zelf wilt stijldansen of Latindansen; in ons aanbod zit voor ieder wat wils. Dansen is veel meer dan een leuke hobby, het is tevens goed voor lichaam en geest. Iedere vrijdagavond organiseren wij een dansavond voor zowel leden als niet-leden. Zo moet je thuis niet met meubels beginnen schuiven om te kunnen dansen. Neem gerust contact op met de medewerkers van onze professionele dansstudio als je meer wilt weten over ons aanbod.

Schrijf je vandaag nog in en start met dansen

Beweeg jij graag op jouw favoriete muziek? Dan zijn onze danslessen misschien wel iets voor jou! Krijg je graag meer informatie over de lessen die onze dansstudio in Merksem aanbiedt? Of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 03/645.45.47 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening en lichten je meteen het uurrooster toe.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint