Home » Kinderdans

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Kinderdans is ideaal voor kinderen die graag losgaan op leuke muziek. Bij Dancepoint in Merksem, in de provincie Antwerpen, schrijf je jouw kind met een gerust hart in voor de lessen kinderdans. Leuke dansclips en verschillende programma’s zijn een enorme aanmoediging voor kinderen om te starten met kinderdans. Wil jij jouw kind(eren) inschrijven voor kinderdanslessen in Antwerpen? Tijdens onze lessen leren kinderen op een speelse manier omgaan met leeftijdsgenoten, muziek en dans. Heb jij al zin om je kleine spruit zijn of haar eerste dansstapjes te zien zetten?

Waarom kiezen voor kinderdans?

Er zijn verschillende redenen om voor kinderdans bij Dancepoint in Antwerpen te kiezen. Allereerst beleven de allerkleinsten enorm veel plezier. Daarnaast stimuleren de lessen de sociale, motorische en creatieve ontwikkeling van jouw kind en dragen ze bij aan de muzikale vorming. Bovendien verbetert het zowel de lichaamshouding als de coördinatie van je kind en is het een goede training voor het geheugen en de concentratie. Kan jouw kleintje niet wachten om te starten met kinderdans in Antwerpen? Schrijf hem of haar dan meteen in! Tijdens onze lessen leren kinderen vlotte danschoreo’s, die er vaak voor zorgen dat de kinderen openbloeien op jonge leeftijd. En dit telkens op leuke muziek die zij graag horen. Uiteraard kunnen ook volwassenen dansles volgen bij ons.

Laat jouw kinderen dansen

Danst jouw dochter met haar vriendinnetjes de hele dag door of beweegt jouw zoon het liefst op de nieuwste muziek uit de hip hopwereld? Schrijf jouw kind(eren) dan in voor kinderdans bij Dancepoint in Merksem, in de provincie Antwerpen! Als je op voorhand vragen hebt of meer informatie wilt over de prijzen, vul dan het contactformulier in of bel naar 03/645.45.47.

Kom langs bij ons in Antwerpen en geniet van koppeldans

Kijk jij al uit naar de danslessen voor koppels? Schrijf je in voor de koppeldans bij Dancepoint in Merksem, in de provincie Antwerpen. Controleer de beschikbaarheid via 03/645.45.47 of vul het contactformulier in. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over koppeldansen.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dancepoint