Dansschool Antwerpen

Bekijk ons dans aanbod

Home » Dansschool Antwerpen

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Wil jij jezelf inschrijven bij een dansschool in Antwerpen? Of danst jouw zoon of dochter de hele dag door en wil je jouw kind(eren) inschrijven bij de dansschool? Bekijk dan de danslessen van Dancepoint. Met ons uitgebreid aanbod vindt jong en oud een geschikte dansles!

Dansschool in Antwerpen biedt voor iedere leeftijd een passende dans

Jong of oud, jongen of meisje, groot of klein: bij onze dansschool in Antwerpen vind je danslessen voor iedereen. Zo bieden we bijvoorbeeld de volgende danslessen aan:

  • Koppeldanslessen: op een vlotte manier en met persoonlijke begeleiding van gekwalificeerde dansdocenten leer jij samen met je danspartner verschillende soorten koppeldansen.
  • Kinderdanslessen: kinderen leren vlotte danschoreo’s, waardoor ze op jonge leeftijd openbloeien en een goede motorische, creatieve en sociale ontwikkeling doormaken.
  • Latin danslessen: je leert met een individuele choreografie dansen op Latin muziek.
  • Hiphop lessen: je leert alle urban dansstijlen en de groepen zijn opgedeeld in beginners en gevorderden.
  • Zumba lessen: een combinatie van Latin muziek en aerobics waarbij je zowel je conditie traint als calorieën verbrandt.

Naast dat je bij onze dansschool in Antwerpen danslessen volgt, is het ook mogelijk om te dansen in wedstrijdverband. Dit kan momenteel binnen hiphop en koppeldans.

Oefen danspassen op de dansavond

Wil je niet telkens alle meubels opzijschuiven om te oefenen voor de danslessen? Kom dan op vrijdagavond langs op de dansavond om passen te oefenen en een pintje te pakken. Voor leden is de inkom gratis en niet-leden betalen een klein bedrag. Wil jij je inschrijven voor een van de danslessen die Dancepoint aanbiedt? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 03/645.45.47.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid