Danslessen volwassenen

Bekijk ons dans aanbod

Home » Danslessen volwassenen

N

Goedkoopste in heel Antwerpen

N

GRATIS proefles

N

Parkeergelegenheid

Zoek je danslessen voor volwassenen? Wil je meer bewegen en hou je wel eens van om een danske te placeren? Of wil je samen met een danspartner stijldansen? Of schuilt er een echt competitiebeest in jou en wil je wedstrijddansen? Met een uiteenlopend programma danslessen kun je altijd bij Dancepoint in Merksem terecht. We bieden danslessen voor alle niveaus en voor alle leeftijden. Twijfel je nog? Kom dan een proefles volgen!

Danslessen voor jeugd, beginnende en gevorderde volwassenen

Dansen is meer dan alleen leuk. Het is ook goed voor je lichaam. Je verbrandt calorieën en verbetert je conditie. Met intensieve danslessen zie je na enkele weken al resultaat. Bij Dancepoint kunnen volwassenen en jeugd verschillende danslessen op beginnersniveau of gevorderd niveau volgen, zoals:

  • Koppeldanslessen
  • Zumba lessen
  • Latin danslessen
  • Hiphop lessen

Iedere vrijdagavond = een dansavond

Naast dat volwassenen danslessen volgen bij Dancepoint, kun je bij ons ook terecht voor een échte dansavond, die iedere vrijdag wordt georganiseerd. Oefen wekelijks je passen en beleef een leuke avond met vrienden. De dansavonden zijn gratis voor leden en niet-leden betalen een klein bedrag.

Welke dansles kies jij?

Weet jij al welke dansles je wilt volgen? Dan schrijf jij je eenvoudig in door te bellen naar 03/645.45.47. Heb je op voorhand vragen over een specifieke dansles? Of wil je meer informatie over onze gekwalificeerde dansdocenten? Ook dan bel je naar hetzelfde telefoonnummer of vul je het contactformulier in.

Contactgegevens

DANCEPOINT
Du Chastellei 78
2170 Merksem
T: 0473 28 29 65
T: 03 645 45 47
E: info@dancepoint.be

Parkeergelegenheid
U kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden aan de Speelpleinstraat indien nodig

Stel hier je vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid